Visie en perspectieven

Gepost in Presentatie

De controle van de informatie is van strategisch belang voor bedrijfsprestaties en voldoen aan de nieuwe uitdagingen van de Internet-economie: meer verkopen, meer verkopen en beheren van risico's.

De waarde van informatie is in het hart van de "Net Economy." De interactie met, customer relationship management, service de kennis vertaling consument het aanpassen, het is altijd aan de gebruiker te leren kennen en bieden een persoonlijke service in de juiste context op de juiste tijd service.

We helpen onze klanten in deze "Net Economy" aan te gaan door het ontwikkelen van een passende strategie en de uitvoering van passende middelen. Wij adviseren onze klanten in de organisatie van de inhoud, vormgeving oplossingen en ondersteuning plan. Wij helpen hen om veranderingen te beheren en om de oplossingen die wij bieden te benutten.

Feiten en Cijfers

Gepost in Presentatie

deinternetconsultant.nl in het kort

deinternetconsultant.nl is de specialist herstel en controle van de gegevens voor de nieuwe uitdagingen van de " Net Economy . "

deinternetconsultant.nl is een Europees bedrijf beheerd en gecontroleerd door de oprichters. Sinds maart 98 , deinternetconsultant.nl opende haar kapitaal om een ​​pool van risicokapitaal - SPEF ( Banque Populaire ) , Financière de Brienne , Future Enterprise ( BDPME ) en Ile de France Developpement - om zijn groei te financieren met een snelheid van 80 % per jaar .


Levering en Organisatie

Gestructureerd rond drie divisies Applications Raad , Infrastructure & Security
AXIDIA is een belangrijke speler in Frankrijk in staat om bedrijven te helpen te voldoen aan de nieuwe uitdagingen van de Internet-economie : waarde en controle-informatie .

    DIVISIE VAN DE RAAD :
    Strategy Consulting Internet / Intranet

    DIVISIE TOEPASSINGEN :
    Ontwerp en integratie van systemen herstel informatie

    DIVISION INFRASTRUCTUUR & VEILIGHEID:
    Risicobeheer en de kwaliteit van de dienstverlening met betrekking tot de technische infrastructuur


referenties

deinternetconsultant.nl richt zich op een klantenkring van grote bedrijven in alle sectoren en heeft nu prestigieuze referenties :
     
    industrie
    Air Liquide , Alcatel , Cartier , Franse Cement , Essilor , L'Oreal , Mannesmann , Renault Dealers Association van Seb , Sextant Avionics .

    verzekering
    AXA .

    telecom
    Cegetel , Telal , Gemeente Colmar .

    banken
    Caisse des Depots et Consignations , Compagnie Bancaire , CCF , Credit Lyonnais , Credit Agricole , Societe Generale .

    gezondheid
    Hulp Publique Hôpitaux de Paris , Ziekenhuizen van Straatsburg , Montpellier , Inserm , Union Hospital Private .

    onderwijs
    Polytechnique Unapel .

    administratie
    Raden , INSEE , Ministerie van Defensie , Ministerie van Justitie , Ministerie van Economie, Financiën en Industrie , departement van de eerste minister .

Cultuur en methoden

Gepost in Presentatie

deinternetconsultant.nl baseert haar reputatie op de kwaliteit van haar oplossingen en haar vermogen om de doelstellingen van haar klanten te delen.

Na een project en technologie cultuur, werden teams uitgebreid met alle vaardigheden die nodig zijn om de problemen van klanten en design oplossingen in de wereld van het Net Economy begrijpen: interactieve communicatie, consultancy, ...

Internet experts, over de mogelijkheden, vrouwen en mannen deinternetconsultant.nl zijn professionals die adviseren van bedrijven over hun internet strategie, creëren interactieve diensten en kunnen op elk gewenst moment om de kwaliteit te waarborgen gepassioneerd en efficiency.

Partners Allianties

Gepost in Presentatie

deinternetconsultant.nl heeft een beleid van samenwerking met software geselecteerd op de kwaliteit van hun technische bod , hun aanwezigheid in Frankrijk en draagkracht alsmede hun positie op de internationale markt geïmplementeerd .

Als onderdeel van de integratie activiteit deinternetconsultant.nl fungeert als officiële dealer partner producten waarop haar medewerkers zijn gecertificeerd door de uitgever .

Belangrijke strategische partnerships :

Netscape ( VAR gecertificeerd " Netscape Solution Expert " ) servers, workflow-tools , LDAP directories.
witte vis
trend Micro
RSA Security Certificate Servers .
Compaq
Matranet ( gecertificeerde VAR ) Firewalls - VPN
Checkpoint Software ( VAR ) Fire - wall , virtual private networks ( VPN ) .
ISS : (gecertificeerde VAR ) Test van kwetsbaarheid en intrusion detection
Innosoft International ( exclusieve distributeur in Frankrijk ) LDAP-directory's , messaging architectuur .
Verity : (gecertificeerde VAR ) Bots , Knowledge Management oplossingen.
SUN Microsystems
Filenet ( Partnership ValueNet ) Integrated Document Management Document Intranet - Knowledge Management .